Ален Панов має намір стати мером Ужгорода

Про це він заявив сьогодні, 22 травня, під час презентації проекту «Капітульна,22» в Ужгородському прес-клубі.

«Так. Я серйозно розглядаю таку можливість. Загалом завжди звик будь-яку справу починати за наявності таких складових: місія, ( що ви хочете досягти); алгоритм (яким чином ви хочете це досягти) та ресурси (за допомогою яких людей та матеріальних складових ви можете розраховувати на успішний результат). Стосовно Ужгорода вважаю, що ми маємо створити місто, яке буде однаково комфортним для його мешканців та гостей. Для цього нам потрібна грамотна напрацьована стратегія, для реалізації якої ми маємо залучити грамотних фахівців з правильними моральними орієнтирами та відповідну кількість матеріальних та фінансових ресурсів, які мають бути ефективно вкладені в розвиток міст. Над напрацюванням саме такої стратегії з колегами працюємо не перший рік», – сказав Ален Панов.

«Раніше я завжди демонстрував готовність діяти у команді, яка сповідує саме такі орієнтири і правила гри. При цьому завжди вважав, що місце в команді має значення лише виключно у контексті ефективності гравця. Саме тому не надто переймався власним «номером у списку». Але сьогодні вважаю, що у мене достатньо бажання, енергії, досвіду попрацювати над амбітним проектом «Ужгородського ренесансу» саме на позиції лідера», – додав він.

Детальніше про   Концепцію відповідального забудовника, в рамках якої анонсовано проект «Капітульна,22» читайте у розділі «Життя по-закарпатськи».